Hem Fysioterapeut Massageterapeut Kiropraktor Läkare Formgjutna inlägg Kontakt/Hitta hit

Läkare

Legitimerad Läkare
Specialiserad i Internationell Ortopedisk Medicin (OMI)
Spec. Allmänmedicin
Spec. Akutsjukvård
Idrottsläkare

Bild av Lars-Eric

Yrke och Utbildningar

Lars-Eric Bröddén har en solid kompetensbas både som Idrottsläkare och som specialist i allmänmedicin och som en av få doktorer i Sverige med Avancerad Examen inom Internationell Ortopedisk Medicin (OMI). Tidigare var han verksam på NOVA-kliniken i Ystad (numera Capio Marinan) dit patienter från hela södra Sverige har sökt sig för bedömning, diagnos och hjälp. Lars-Eric är i dagsläget verksam både inom ortopedisk medicin och även inom slutenvården som Överläkare på Akutkliniken på Ystad Lasarett. Utöver detta har han tidigare varit ansvarig smärtläkare på den framgångsrika MMS-mottagningen (Multimodalt Smärtteam på NOVA-kliniken i Ystad med omnejd. Under årens lopp har hantverkare och hundratals idrottsaktiva, professionella som amatörer, sökt sig till Lars-Erics olika mottagningar för att få hjälp. Även patienter med belastningsskador får hjälp med diagnos och förslag på behandling. Lars-Eric är en av få läkare som både diagnosticerar och själv utför injektioner, oftast vägled med ultraljud vilket ger precision och välgrundad bedömning av resultatet. Sammantaget så tar ofta Lars-Eric Bröddén vid där ortopeden bedömer att en struktur inte kan eller bör opereras men där ett smärttillstånd ändå föreligger och är kvarvarande trots rehabilitering.

Lars-Eric Bröddén driver privatläkarmottagning där han tillsammans med ett starkt gäng av erfarna samarbetspartners kommer att kunna hjälpa vid sen-, led- och muskelskador.

Dr Bröddén erbjuder även möjligheten till en av de få vetenskapligt bevisat effektiva injektionsbehandlingarna mot lätt till måttlig artros i leder. Den har långvarig effekt och förnyas varje halvår. Produkten är MONOVISC | A One-Injection OA Treatment är marknadsledande inom EU och i Amerika. Produkten är inte subventionerad av staten utan erhålles till självkostnadspris.

Mottagningen är INTE ansluten till högkostnadskort och frikort gäller inte. Kostnad för normalt besök är 1200kr + självkostnadspris vid ev injektion. Om du är ansluten till en sjukvårdsförsäkring eller företagshälsovård så ta kontakt med den instansen och begär att ni vill komma till min mottagning och att de ordnar denna möjligheten.

Bokning till Lars-Eric Bröddén - tider i Skurup MMC Idrottsklinik 070 646 30 90 eller 070 660 00 20
Bokning till Lars-Eric Bröddén - tider i Hyllie Idrottsskadeklinik hittar på på www.hyllie-isk.se