Hem Fysioterapeut Massör Kiropraktor Personlig tränare Formgjutna inlägg Kontakt/Hitta hit

Massör

Yrke och Ubildningar

Eva Hansson är massör på MMC Idrottsklinik. Hon driver sitt eget företag "Hanssons muskler". Eva Har utbildat sig till diplomerad massör genom Hälsoteket utbildning 2003. Hon har läst mobilisering och mjukdelsteknik steg 1-3 på Idrottsmedicinskt Center i Malmö. Eva har även gått Idrottsmassage hos Torbjörn Mårtensson i Malmö. Koppingmassage genom KMH Komplementär Högskolan. Akupunktur hos John Boel i Danmark. Kostrådgivning genom LCHF, Anna Hallén.

Bild av Eva

Eva Har arbetat heltid som massör sedan 2003. Hon har utvecklats både genom sitt kliniska arbete med patienter, men även genom sina vidareutbildningar och privata intresse för människokroppen samt dess funktion. I ca 17 år av sin arbetstid har hon delat lokal med leg naprapat och läkare Therese Hansson, vilket också har bidragit mycket till hennes vidare utveckling och kunskap inom området.

Om Eva

Även privat har Eva ett brinnande intresse för människokroppen. Hon läser mycket böcker och har samlat mycket litteratur att förkovra sig i så fort hon får en ledig stund. Hon är aktiv genom att lyssna på poddar och titta på digitala utbildningar genom bland annat Youtube. För att koppla av på sin fritid letar Eva gärna fossiler eller fina stenar. Hon är medlem i söderslätts arkeologi och fossil förening. Eva berättar att det blivit ett par stenyxor och andra redskap med tiden som samlats. Eva började läsa arkeologi, men hoppade av då hon inte kände att det var logiskt att ta en massa studielån, när det inte fanns arbete just för stunden. Ett annat intresse Eva gärna sysselsätter sig med är spelet world of warcraft som hon spelat i ca 10 år.

Boka tid via telefon
070 - 221 40 94